Wat wij doen

Akkade is vastbesloten om organisaties te helpen bij het nakomen van de vereisten.  Wij geloven dat nieuwe wetgevingen opportuniteiten zijn.

Het gebruik van gegevens als een echt bedrijfsmiddel, met behoud van privacy en veiligheid, is een voorbeeld van een dergelijke mogelijkheid. Wij helpen het risico van niet-naleving te verminderen en halen het beste uit uw gegevens. We behandelen uw gegevens als de activa die het zou moeten zijn. We streven naar bescherming, beschikbaarheid en een omgeving te creëren die voldoet aan de legale vereisten.

Contacteer ons

GRC

GRC & Privacy

Akkade richt zich op privacy-compliance, omdat het een noodzakelijke zorg is geworden als gevolg van een toenemend aantal regels ter bescherming van ongeoorloofde toegang tot persoonlijk identificeerbare informatie.

Architectuur

Bedrijfsarchitectuur is de brug tussen het bedrijfsmodel van de onderneming en de bedrijfsstrategie aan de ene kant en de zakelijke functionaliteit van de onderneming aan de andere kant.

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging brengt het gebruik en de beveiliging van informatie in evenwicht en helpt bij wettelijke naleving, operationele transparantie en het verminderen van uitgaven in verband met juridische ontdekking.

GDPR-text

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU trad in werking op 25 mei 2018. Dit wordt beschouwd als de belangrijkste verandering in de regelgeving inzake gegevensverwerking in 20 jaar, Akkade zorgt ervoor dat uw organisatie hieraan voldoet.

Veel van de belangerijke concepten in de AVG zijn hetzelfde als de vorige gegevensbeschermings wetgeving, als u deze naleefde kan dit een goed startpunt zijn voor het opbouwen van mature en technologische sterke business processen. De AVG introduceert ook enkele nieuwe concepten, Akkade helpt u in het naleven van deze concepten en het verbeteren van uw business processen.

Merk op dat sommige delen van de AVG meer impact zullen hebben op sommige organisaties dan op andere (bijvoorbeeld de bepalingen met betrekking tot profilering of gegevens van kinderen), dus het zou nuttig zijn in kaart te brengen welke delen van de AVG de grootste impact zullen hebben op uw bedrijfsmodel en geef die gebieden een prominente plaats in uw planningsproces.

Certificaties


Akkade is eigenaar van internationaal erkende referenties in privacy- en beveiligingsstandaarden en een bronzen lid van de International Association of Privacy Professionals (IAPP).

De IAPP is de grootste en meest uitgebreide wereldwijde gemeenschap voor informatieprivacy en -resources. De IAPP, opgericht in 2000, is een non-profit organisatie die wereldwijd helpt bij het definiëren, ondersteunen en verbeteren van het privacyberoep.