Partnerships

Akkade werkt samen met InfoSentry, die gespecialiseerd is in adviesdiensten op het gebied van risicoadvisering en advisering met een focus op informatiebeveiliging en privacy.

Akkade werkt samen met Cronos Security, een team van beveiligingsprofessionals met een breed spectrum van expertise. Ze leveren end-to-end oplossingen van governance tot beveiligingsoperaties die zijn toegesneden op uw bedrijfsbehoeften. Het team bestaat uit ervaren bestuurscoaches voor diep technische consultants.

De end-to-end beveiligingsbenadering van Cronos begint met het definiëren van een beleidsgestuurd framework voor bedrijfsbeveiligingsprogramma’s dat het beheer van beveiligingsprogramma’s en risicobeheer in een bredere context plaatst. Vanuit een beveiligingsperspectief gaat het verder met een diepgaande focus op governance, architectuur, ontwerp en activiteiten. Dit is de enige manier om, afgezien van de zichtbare “top van de ijsberg”, de werkelijk significante risico’s te onderkennen. En het belangrijkste is dat onze aanpak toereikende en geavanceerde end-to-end beveiligingsoplossingen biedt waarop u kunt vertrouwen.